Skip to main content

Workshopok

A workshopok központunk pedagógia támogató tevékenységének fontos részét képezik. Ajánlatunk az iskolák jelenlegi igényeit tükrözik a közelgő iskolai változásokkal összhangban.

Workshopjainkat, mint aktualizációs képzés is igényelhetik.

Itt jelentkezhet.


Kínálatunk

A 21. századi oktatás víziója az, hogy megtanítjuk a gyermekeket a megszerzett ismereteik alapján önállóan gondolkodni és felelősségteljesen cselekedni.

Ha egész iskolai projektnapot, projekthetet vagy projekthónapot szeretne bevezetni iskolájában, de nem tudja, hogyan kell ezt csinálni.

A gyerekek képesek egymástól tanulni. Ez nemcsak a játszótéren, hanem közvetlenül az iskolában is működik.

„A tanulóikkal a legjobb tanulási eredményeket azok a tanárok érik el, akik folyamatosan értékelik a tanításuk hatását a tanulókra, és a következő lépéseket a kapott eredmények alapján választják meg. A tanár a tanítványaitól tanulja meg, hogyan lehet jobb tanár.” John Hattie

Tanárként közös feladatunk, hogy céltudatosan megteremtsük a teret és a feltételeket a szövegértési készség fejlesztéséhez.

Egy pillanatra megállunk és felkutatjuk lehetőségeinket, erőforrásainkat. Megkeressük, hogy hogyan tudjuk elfogadni a körülöttünk lévő változásokat a legjobban, hogy erre meg tudjuk majd tanítani tanítványainkat is.

Az alapvető szociális kompetenciákra mindenkinek szüksége van: önbizalom, tolerancia, empátia, kudarctűrés, konfliktuskezelés.

Gyakorlatias formában mutatjuk be azokat a módszereket, jó gyakorlatokat, amelyek az angol nyelv tanítása során hatékonynak bizonyultak.

A játék új funkcióinak felfedezése. Játsszatok velünk!

A játék új funkcióinak felfedezése. Játsszatok velünk!

Személyre szabott tanulásszervezés, ahol a diákok hatékonyabban sajátíthatják el a számukra kijelölt tananyagot, s maga a tanulási folyamat is élvezetesebbé válik ezáltal.

A változás előnyünkre válhat. Tekintsünk a változásra mint lehetőségre és tanuljuk meg egymást kollegiális módon segíteni.

Saját élményen keresztül tapasztalhatják meg, hogy a mélyebb szintű kapcsolódás önmagunkkal és a másik féllel hogyan alakítja át az empatikus jelenlétünk minőségét, a konfliktusainkat pedig konstruktív párbeszéddé.

Játsszunk egy kicsit az osztályteremben, és vezessük a diákokat a tanulás felé.

Legyen felkészültebb az esetleges jelenléti oktatással kapcsolatos korlátozásokra: Gmail, Meet, Naptár, és Classroom platformok.

Az együtt tanulásnak és nevelésnek húzóereje van minden gyermek számára.