Skip to main content

És te hogy vagy?

A tanítás a legstresszesebb munkák egyike. Nemcsak az állandóan változó körülmények, az egyre nagyobb számú elvárások vagy növekvő kihívások járulnak ehhez hozzá, hanem a munka alaptevékenységei is (a folyamatosan másokra való figyelés, mások támogatása, mások szükségleteinek a magunké elé helyezése) tovább emelik a stressz- szintet.

Szeretettel meghívjuk Önöket fórumunkra, melyen bemutatjuk a következő 2023/24-es tanévre előkészített szakmai programjainkat! Jöjjenek, érdeklődjenek, válasszanak programjainkból a tantestület és saját maguk számára is. Egyéni és csoportos mentorálás és workshopok Megismerheti az általunk kínált egyéni mentorálás különböző formáit, valamint az alábbi területeken fejlesztett műhelymunkáikat, melyeket 2023 szeptemberétől kínálunk Önöknek: Digitalizáció Szövegértés fejlesztés Élménypedagógia Kreatív drámajáték,…

Utóbbi időben egyre gyakrabban merül fel annak a kérdése, hogy csak a folyóírás-e a megfelelő módja a kézírás tanításának. Egyre több gyereknek okoz gondot a szépírás. Ha a gyerek alsó tagozaton szépen is írt mi történik ezzel a szépírással felső tagozaton? Sok-sok kérdés? A szomszédos országokban miért a zsinórírás az elterjedtebb? Ilyen és ehhez hasonló kérdéseket fogunk majd körbejárni, megbeszélni előadóinkkal.

Mentorokat keresünk az újonnan nyílt Mentor Köszpontokba: Érsekújvár és Vágsellye járásba, Galánta járásba, Dunaszerdahely járásba.

Regionális Pedagógustámogató Központ – komáromi régió

Célunk, hogy minden pedagógust támogassunk és segítsünk a szakmai fejlődésében, hogy kibontakoztathassák képességeiket, hogy minden diákjuk lelkesen és elkötelezetten tanuljon, és jól teljesítsen.

Bővebben rólunk

Workshopok

Az iskola igényeihez igazított, gyakorlati műhelymunkákat kínálunk. A megszerzett ismeretek azonnal hasznosíthatók az oktatási-nevelési munka során.

Workshopjaink | Jelentkezés workshopra

Mentorálás

Egyéni vagy csoportos mentorálás pedagógusok számára, valamint egyéni mentorálás igazgatóknak és helyetteseknek. Célja támogatást nyújtani a pedagógiai fejlődéshez, az osztálytermi problémamegoldáshoz vagy változtatások bevezetéséhez az iskolai környezetbe.

Mentoraink | Jelentkezés mentorálásra

Hálózatépítés

Összekötjük a pedagógusokat, iskolákat, fenntartókat és különböző intézményeket, hogy inspiráljuk egymást jó gyakorlatokkal, az iskoláink közös lehetőségeivel és kihívásaival foglalkozzunk, és hogy nyitott iskolákat építsünk.